De uitslag van de vandaag gelopen LCC veldloop in Lommel : LCC Dalo

De einduitslag van het LCC staat op onze site Eindstand Lcc 2016 2017 – 1

De prijsuitreiking van het LCC gaat door in Kortessem op Zaterdag 4 Maart 2017 om 19h. Degene die een prijs verdienen krijgen binnenkort een uitnodiging.
Noteer deze datum alvast in je agenda.

Nu wat deze laatste veldloop in het LCC betreft waren we met z’n 28 naar het verre frisse Lommel gereden. 20 ervan waren jeugdatleten. Met z’n allen hebben we 3 podiumplaatsen bij  mekaar gelopen. Scholier Ewoud Parmentier werd 2de. Sigrid Vanden Bempt won ook in Lommel en blijft ongeslagen  in Limburg deze winter. Davy Segers werd in de spannende master wedstrijd mooi derde. Daarmee zit het winter programma er helemaal op.
DCLA-Halen is weer gezien deze winter, zowel kwaliteit als kwantiteit hebben we getoond. Bedankt voor de inzet van de ouders, atleten, trainers.

Binnenkort zitten we met de jeugdtrainers samen om het programma voor de zomer vast te leggen waar we met de jeugd vooral richting piste wedstrijden gaan.
Meer info volgt.

Hieronder de foto’s welke me werden bezorgd, dank aan de fotografen welke me telkens na de veldlopen een aantal foto’s bezorgden.