De resultaten Uitslag 30 juli meeting Heusden

Wat doe je best op een zonnige maar winderige zondag namiddag? Wedstrijd lopen in Heusden-Zolder natuurlijk! Zo dachten Thomas, Sibe en Allegra die er een vol atletiek programma op na hielden. Eerst en vooral stonden de spurtnummers op de planning. Allegra won haar 60m reeks bij de pupillen meisjes in 9.75 sec. Sibe liep in zijn reeks van de pupillen jongens een goede 10.32. Thomas kwam aan de start van de 80m miniemen jongens en klokte af in 12.12.

Met een zeer strak tijdschema was een goede planning nodig om iedereen op tijd bij zijn/haar wedstrijd te krijgen. De spurtnummers werden afgewisseld met verschillende kampnummers. Thomas sprong 4.35m en Sibe gooide met de hockeybal 20.79m. Alvorens Allegra aan haar verspringwestrijd competitie kon starten, stond er eerst nog een 1000m op het programma. Allegra eindigde knap als 3de in een tijd van 3’44.08. Nadien sprong zij 3.53m bij het verspringen.

Sibe vervolledigde een zware 1000m in een tijd van 4’13.98 en kon nadien aan zijn verspring competitie beginnen. Hij sprong 2.95m.

En toen waren er nog 2 kampnummers te gaan: Allegra had nog hockeywerpen op de planning staan en wierp 19.94m. Thomas mocht zich uitleven bij het hoogspringen en kon zijn persoonlijk record verbeteren tot een goede 1.40m en een tweede plaats.

Weer mooie prestaties en Nele bedankt voor  het verslag.

 

 

De foto’ s waarvoor dank aan Lieven