EN ja onze atleten deden het weer prima.
Hier de resultaten: LCC Dilsen

DCLA-Halen was weer met een heel legioen atleten aanwezig in Dilsen de laatste LCC cross in 2017. In het prachtige park met prima beloopbare omloop kregen we mooie prestaties van onze atleten. We misten wel, de door val gekwetst aan de knie, Sigrid Vanden Bempt  bij de opwarming maar de ouders hielpen Gery heel goed zodat iedereen op het juiste ogenblik wist waar en wanneer hij/zij er moesten zijn.
Drie tweede plaatsen bij de jeugd Karlijn, Jan en Allegra zorgden er voor. Daarbuiten nog heel wat top 10 plaatsen en iedereen iedereen die z’n uiterste best deed en blij naar huis kon. Het is heel fijn dit als voorzitter te zien hoe iedereen voor iedereen in de weer is tijdens deze veldlopen. Iedereen wordt geholpen , aangemoedigd en soms ook in geval van teleurstelling een woordje van troost gevolgd door een aanmoediging naar de volgende wedstrijd.
Bij de volwassenen hadden we de vaste waardes die allemaal op niveau presteerden uitgezonderd de gekwetste Sigrid en Davy die op de vorige crossen telkens voor een zekere podiumplaats zorgen. Hoger op deze pagina staat de link naar de resultaten.

De volgende LCC cross is in LANAKEN op Zondag 7 januai 2018. In Lanaken zijn er ook weer de kangoeroes bij. Info volgt.