De uitslagen:LCC Neerpelt

Onze atleten waren weer sterk vertegenwoordigd op de tweede LCC veldloop van ’t seizoen. In Neerpelt waren maar liefst een 30 tal jeugdatleten, die desondanks de regen op het ogenblik dat ze thuis moesten vertrekken, toch present waren samen met hun hele schare supporters. Een enkele mama die voor het eerst naar een veldloop kwam liet me weten dat het heel fijn is van deze club deel uit te maken en te volgen hoe iedereen voor iedereen roept en in de bres springt. De resultaten waren ook weer prima. je kan de resultaten opzoeken op de link bovenaan dit verslag. Onze jeugd wordt door de aanwezige trainers met de lach op het gezicht opgewarmd, en aan de ouders afgeleverd om naar de start te gaan. De  gezellige sfeer in en om ons clubtentje is als voorzitter/speaker fijn om vast te stellen. Volgend weekend is crossvrij maar we hebben ons ledenfeest in de rietbron.
De zondag nadien (26 november) gaan we met z’n allen naar Genk voor de derde veldloop van het LCC. We proberen daar opnieuw met een 30 jeugdatleten en een 15 tal volwassenen deel te nemen.
Nogmaals en dikke proficiat aan iedereen voor de prestaties in Neerpelt zowel onze jeugd als wat oudere 😉 atleten.

in de 33 km van Battice met meer den 600m hoogtemeters hadden we twee DCLA-Halense atleten die deelnamen. Patje en Bart waren de moedigen die wind, regen, sneeuw en hagel trotseerden. Beiden legden ze de 33 km af in ongeveer 3 h. Proficiat mannen.

SAMPERMANS Bart            2:53:14

DERBAIX PATRICK               3:03:27

 

De foto’s met dank aan de fotografen.