DCLA-Halen met 12 podiumpaatsen.

Net als bij de vijfde editie weer tropische temperaturen in Kiezegem. We begonnen er al heel goed aan. In de jeugdreeksen waar we in elke reeks een deelnemer hadden kregen we ook telkens een podiumplaats. Sieben Vanbergen liep in zijn categorie de 250 m. Een blitsstart, …….. en hij hield het goed uit, helemaal op ’t einde moest hij iets toegeven, toch een mooie 3de plaats voor Sieben. In de 500m was het aan Femke Donders, ze behaalde een mooie 3de plaats. In de grootste jeugdreeks 1000m was het aan Kiara Donders. Kiara deed het prima op de zware kilometer. Ze was het snelste meisje. Proficiat aan onze jeugd.

De overige 9 podiumplaatsen werden door onze sen en masters behaald. Even een opsomming.
6km: Davy Segers eerste algemeen, dus eerste master, Tom Baets tweede algemeen en tweede master, Bert Struys vierde algemeen en tweede senior, Wim Steurs 14 de algemeen, 3de M45, Mieke Ilsbroux, 1ste W35, Anita Berings 3de W45,
12 km: Joris Steenput algemeen 9de maar 1ste M45, Sofie Hendrix, als eerste dame in de wedstriijd dus ook 1ste sen, Dora Dirix werd de tweede W45 bij de dames.

Resultaten  Resultaten

 

Foto’s van Kiezegem.