Daar we in Halen zien dat de Jeugdatleetjes betrekkelijk goed deelnemen aan de piste meetings wilden de jeugdtrainers ook de andere jeugdatleten even laten proeven van een meeting…. Inschrijven, opwarmen en natuurlijk deelnemen. Goede opkomst was er alleszins. Onze jeugdtrainers kregen hulp van bereidwillige ouders waarvoor dank. Daardoor kon ikzelf me vrij bewegen en een aantal foto’s schieten. De link naar de foto’s is je via mail toegezonden.

Dan wat de meeting zelf betreft zagen we hoe de jeugd zich volle 100 % inspanden, hier en daar werd er aan de techniek wat bijgestuurd en eveneens de dingen waarop tijdens een echte meeting moet worden gelet. Zoals bijvoorbeeld het uitstappen uit de ring bij het kogelstoten heeft z’n reglementering.
De uitslagen (resultaten) werden allemaal genoteerd en komen op een diploma te staan welke vanaf donderdag aan de atleten zal worden uitgedeeld.
Mooi om zien hoe onze jeugd zich op de proeven (verspringen, hokeywerpen, speerwerpen, 60/80 m spurt en de 600/800m inzette.

We vernoemen hier geen resultaten…. het belangrijke van deze oefenmeeting was dat de jeugd leert hoe het er op een meeting aan toe gaat en op die manier proberen we de jeugd mee naar wedstrijden te krijgen. Donderdag wordt het eerste gedeelte van het zomerprogramma bekend gemaakt. We hopen dan ook op deze meetings zo veel mogelijk van onze jeugd te kunnen begeleiden.

Het was fijn en ook de weergoden waren ons goed gezind.