Het begon allemaal al de vrijdag avond in Diest waar Loop je te Gek zijn doorgang vond. Heel wat van onze leden kozen om er te gaan lopen. Speciale punten welke we daar kunnen noteren. Dora Dirix vergiste zich bij de aankomst van de 6 km van weg waardoor ze de 9 km liep. Ze zou op het podium hebben gestaan op de 9 km, maaaaaaar ze staat onterecht als opgegeven in de uitslag. Een ander specialleke is dat in HLN Diest digitaal op de foto van het artikel 4 van onze atleten op de voorgrond lopen. Lopers overspoelen Diest.

Diest Hugo, Jos, Marijke
Dan hadden we Zaterdag in Heusden het Vlaams kampioenschap in Heusden Zolder. Hugo Truyers  verdiende daar een reeks medailles. De opsomming: Vlaams Kampioen op de 5000m en tevens Provinciaal kampioen ( M65) Liesbeth Wouters Brons Vlaams op de 5000 m ( W35) Luc Hermans Vlaams brons op de 5000 m ( M55) Wim Steurs  behaalde zilver op  de 400 m (M 50) en werd Provinciaal kampioen op deze afstand.De foto’s van he Vlaams kampioenschap en PK vind je onderaan.

Noteren we eveneens de mooie 3:10:60 op de km van master Joris Steenput. Joris liep in Lanaken (Maasrun) ook nog een goeie 10 mijl.
Joris Steenput  Maasrun

Zaterdag avond hadden we dan de House Warming training bij Sofie en Bert. Veel DCLA-Halen leden en was gezellig in hun nieuwe mooie woning.
20150926_181054
Blijft nog de Maasrun vandaag Zondag 27 september in Lanaken. Verslagje volgt.

Heb je als DCLA-Halen lid een wedstrijd gelopen, schrijf een verslagje , eventueel met foto en wij doen de rest voor de site.

Foto’s Heusden Vlaams en Provinciaal Kampioenschap.