Op zaterdag 23 en zondag 24 april organiseerde DCLA het PK alle categorieën in Kessel-Lo.

Ook DCLA Halen was van de partij!

Kaat Molders deed op zaterdag mee aan de 80 m horden bij de cadetten. Lena Hombroux won de 80 m horden en werd dus provinciaal kampioen. Zij werd ook 5de in het speerwerpen. Allegra Gürsoy werd op haar beurt provinciaal kampioen door de 400 m horden bij de scholieren te winnen.

Stan Van Eyck liep de 100 en 200 m bij de cadetten. Zijn broer Bram won op de 800 m bij de scholieren de bronzen medaille.

Op zondag was Lena Hombroux opnieuw paraat. Zij behaalde zilver in het discuswerpen en liep de finale op de 100 m bij de cadetten. Kato liep op zondag ook de 100 en zelfs de 200 m bij de cadetten. Tine Breugelmans behaalde bij de cadetten brons op de 800 m. Sibe Vanbergen deed mee aan het polsstokspringen. Joren Segers werd op de 1500 m bij de scholieren derde, dus opnieuw een medaille voor DCLA Halen. Ivo Vandermaesen ten slotte was onze enige deelnemer bij de masters, hij liep de 5000 m.

Fijn dat wij zo goed vertegenwoordigd waren! Bedankt aan alle deelnemers, een dikke proficiat aan zij die het podium haalden. Top van én voor onze provinciale kampioenen! 🙂

Alle uitslagen van zaterdag en zondag:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/36574/

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/37285/

Sibe in actie