Zondag 10 Januari 2016 LCC veldloop in Lanaken. Drie eerste plaatsen Sigrid Vanden bempt, Davy Segers en Luc Hermans. Drie tweede plaatsen met Ewoud Parmentier en Ivo Vandermaesen Viviane Van Roelen; Een drede plaats Tom Baets. Daarbij nog een aantal ereplaatsen.

Ben M 2008: Mila Haesevoets desondanks haar val toch nog op haar vertrouwde top 10 plaats. Terwijl Rebecca Mees niet echt in goede doen was, ze eindigde op een 13 de plaats terwijl ze in eerdere wedstrijden top 5 was. op naar de volgende;
Ben M 2007: Eva Jaspers blijft haar kwaliteiten bevestigen met een 6de plaats, Ylana Dirikx werd 16de.
Ben j 2007: Sibe Vanbergen werd hier 13de.
Pup J 2006: Joren Segers 19de en Stef Vandecruys 21ste.
Pup j 2005: Thijs Rodiers: weer een mooie 7de plaats.
Min M 2004: Naudi Cireia de mota eindigde als 13de Liez’l Jughmans 16de en Liora Dirikx 21ste.
Min H 2004: Thomas Dumon 14de en Kobe Vandersmissen 19de.
Cad H: Een na kwetsuur terugkerende Chiel Jughmans starte rustig en schoof stelselmatig op en positie om als 11de te eindigen.
Schol H: Ewoud Parmentier liep een heel sterke wedstrijd maar werd in de spurt geklopt door een tweede jaars thuisloper.
Mas D: Dora Dirix 13de, Viviane Van Roelen 23ste ( 2de +55)
Sen D: Sigrid Vanden Bempt liep vanaf de eerste meter aan de leiding om met een straat voorsprong te winnen op het nr 2. Saar Vandepoel liep een goeie wedstrijd zoals trouwens vorig jaar op hetzelfde parcours ze werd 4de. Terwijl Alisia Bosmans heel tevreden op de 9de plaats binnen liep.
Mas H: Davy Segersging hier een verbeten strijd aan met de Quagliara de thuisloper van Atla. Davy moest het in de laatste rechte lijn afleggen tegen de snelle Ruben. Patrick Vandebosch werd tweede terwijl achter zijn rug een verbeten strijd werd uitgevochten voor de derde podiumplaats. Om beurten werd er aangevallen maar naar het einde toe liet Tom Baets zien dat hij heel wat in z’n mars heeft. Plaats drie op t podium was voor Tom. Luc Hermans werd nog maar eens eerste plus 55 en Ivo Vandermaesen werd in  dezelfde master categorie 2de. Joris Steenput werd 19de Kris deferm 27ste, Ludwig Poffé  47ste.

Weer een geslaagde veldloop voor DCLA-Halen we kijken uit naar volgende zondag, want dan verwachten we onze atleten in Alken. Kleine verplaatsing dus.

Bestudeer hier de uitslag LCC veldloop Lanaken

Foto’ met dank aan de fotografen.