Vijfde LCC veldloop in dit seizoen met opnieuw een 30 tal DCLA-Halen atleten aan de start. Twee podium plaatsen. 

Een prachtig weertje voor de zondag voor Kerst met een temp van 15 graden. Niet echt cross temperaturen maar is mooi meegenomen, onze jeugd waren weel met z’n 14 aan de start en hetzelfde aantal vanaf cadet.

 • Benj meisjes 2008: Met een mooie 5de plaats bevestigde Rebecca Mees haar mooie prestatie van haar eerste veldloop in Neerpelt. Maar ook Mila Haesevoets, is aan een heel goed eerste veldloop seizoen bezig. Ze bevestigde met opnieuw een plaats tussen de 5 en de 10.
 • Ben meisjes 2007: Hier behaalde Ylana Dirikx  een 9de plaats, dus eveneens bevestiging van eerdere prestaties.
 • Pup jongens 2006: Hier was Joren Segers weer super met een 11de plaats. Stef Vandecruys en Cedric Burdzy eindigden als 20 en 21ste en Mats Van Den Bergh  in dezelfde reeks.
 • Pup jongens 2005: Thijs Rodiers liep een sterk wedstrijdeinde en werd mooi 5de terwijl Jarno Vangoidsenhoven  als 13 de binnen liep.
 • Min meisjes 2004: Na een trage start schoof Liez’l Jughmans door naar ee 11de plaats.
 • Min jongens 2004: Thomas Dumon en Warre Vandecruys eindigden in mekaars spoor als 12de en 13de terwijl Xander Burdzy twee plaatsen later binnen liep.
 • Scholieren heren: In deze spannende wedstrijd trakteerde Ewoud Parmentier ons op een super spannende wedstrijd. Heel de tijd liep hij aan de leiding met Jef Neyens in z’n tred, behalve op een ogenblik dat Jef Neyens een demarrage plaatste. Ewoud beantwoorde deze en begon zijn eindrush al op een 600 m van de eindstreep. We bemerkten dat Jef langzaam boog. Alhoewel we mogen zeggen dat het snel ging. Toen we de jongens op 250 m van de lijn aan de laatste rechte lijn zagen beginnen had Ewoud een 5 tal meter voorsprong. Dit bouwde hij uit tot zes seconden op de verlossende lijn.
 • Sen Dames: Sigrid Vanden Bempt niet in beste doen tijdens de eerste ronde moest Martine Peeters op een 15 tal meter dulden. Nadien kwam Sigrid op dreef en diepte haar voorsprong verder uit. Sigrid blijft dus ongeslagen deze winter.
 • Masters Dames: Dora Dirix 12de algemeen ( 3de +45), Kelly Valgaerts 16de algemeen ( 10de +35) Carina Swinnen 20ste algemeen ( 5de +45) Viviane Van Roelen 23ste algemeen ( 3de +55). Prima dames.
 • Masters Heren: Davy Segers werd 4 de na een voor hem moeilijke wedstrijd ( 2 de + 35) ‘S avonds was hij dan ook ziek thuis. Tom Baetswerd mooi 10de ( 8ste + 35) Luc Hermans  22ste algemeen ( 1ste +55) , Joris Steenput 25ste algemeen ( 8ste + 45) Ivo Vandermaesen 32ste algemeen ( 4de +55) Kris Deferm  38ste en Ludwig Poffé 53ste. proficiat allemaal. Komt er dan nog bij dat Tom Artoos zn voet omsloeg en uit de wedstrijd stapte. 1 weekje rust is het gevolg.
  De uitslag  van de LCC veldloop in Dilsen. uitslag

De fotos dan.