Een stralende hemel, geen wolkje aan de lucht en een hele rits DCLA-jeugdatleten klaar om het beste van zichzelf te geven op de piste van Looise AV in Tessenderlo. En of ze zich gegeven hebben. Er zijn weer vele persoonlijke records gesneuveld en zelfs enkele clubrecords en onze club is ook weer een aantal medailles rijker.
Degene die zichzelf het meest verbeterd heeft, het strafste kadeeke van die dag noem ik dat,  is Stef Vandecruys. Hij heeft meegedaan aan 4 disciplines en heeft op alle 4 zijn persoonlijk record verbroken. Stef, weet je nog wat je die dag gegeten hebt? Ik denk dat de anderen dat graag willen weten. 😉

Een andere straffe stoot die dag kwam van Thijs Rodiers. Hij heeft nog maar amper getraind op discus maar wou toch al meedoen aan deze discipline op wedstrijd. Een prima ingesteldheid vind ik dit van Thijs, om ook eens andere disciplines te proberen op wedstrijd. Dat geeft zo’n wedstrijd altijd wat meer een fun-factor voor de atleetjes, de trainers en de supporters.
De medailles dan, die staan op naam van Tine Van Ruysseveldt, ze heeft zilver behaald op de 80 meter en goud bij het verspringen. Voor beide proeven deed ze dat met een nieuw persoonlijk record en een nieuw clubrecord. Proficiat Tine.
Lies’l Jughmans had omwille van haar drukke agenda slechts tijd voor 1 discipline nl. de 1000m. En waarom dan niet gewoon je persoonlijk record verbreken. Goed zo, Lies’l.
Naudi en Robin hebben hun persoonlijk record bij het hoogspringen duidelijk scherper gesteld. Robin ging over 1m10 en Naudi over 1m15, knap hoor van jullie allebei.
En van hoogspringen naar verspringen, hier hebben buiten Tine ook nog Thijs, Warre, Naudi, Stef en Sibe hun persoonlijke records verbroken. Er is duidelijk goed opgelet tijdens de training verspringen. 😉

Bon, en dan nu de cijfers, bij deze de nieuwe persoonlijke records behaald in Tessenderlo.

Benjamins jongens 60m 600m kogel ver
Vandecruys Stef 11,26 2’25.25 5,51 2,61
Vanbergen Sibe 2,58

 

Pupillen jongens ver hoog discus
Vandecruys Warre 3,36
Rodiers Thijs 3,01 10,85
Jaspers Robin 1.10

 

Pupillen meisjes 1000m ver hoog
Jughmans Lies’l 4’07.44
Correia de mota Naudi 3.37 1,15

 

Miniemen meisjes 80m speer ver
Van Ruysseveldt Tine 11,17 16,13 4.51

 

Weer stuk voor stuk prachtige verbeteringen van onze atleetjes, van ons als trainers mag dit zo nog even doorgaan. Stiekem genieten we hier ook van.
Groetjes en tot volgende keer. Enkele foto’s tot de batterij plat was.