Vijf juli 2015, een lekker zwoel zomer weertje. Volgens sommigen te zwoel, maar niet voor Naudi, Tine en Thijs want zij tekenden present op de piste meeting van ADD Tongeren.

En dat zij weinig last hadden van de warmte is duidelijk af te lezen uit hun resultaten. Ze hebben alle drie, 1 of meerdere persoonlijke records verbroken en 1 of meerdere podium plaatsen gehaald. Wel vonden ze het jammer dat er geen medailles gekoppeld waren aan deze prestaties. Mattheus was ook aanwezig maar hij verkoos om passief aan atletiek te doen, hopelijk doet hij volgende keer ook mee. Ik ben zeker dat ook hij mooie resultaten kan neerzetten.

Bon de resultaten, beginnende met de jongste.
Bij de pupillen jongens verbeterde Thijs Rodiers zichzelf  in het verspringen met een sprong van 3m09 en hij behaalde een 3de plaats op de 1000m met een tijd van 3min56sec.
Dan Naudi de mota Correia, bij de pupillen meisjes verbeterde ze zichzelf op de 60m, bij het verspringen en bij het kogelstoten. Die laatste was goed voor een 3de plaats.

Pupillen meisjes 60m 1000m kogel
Correia de mota Naudi 9,62 4’03.06 6,64

En dan als laatste bij de miniemen meisjes, Tine van Ruysseveldt. Tine verbeterde zichzelf in alle 5 de disciplines waar ze aan deel heeft genomen en ze behaalde hierbij ook evenveel podium plaatsen. Een eerste plaats bij het verspringen, een 2de plaats bij de 80m, de 150m en het speerwerpen en een 3de plaats bij het kogelstoten.

 

Miniemen meisjes 80m 150m kogel speer ver
Van Ruysseveldt Tine 11,08 20,66 7,71 17,64 4,56

Als we dan nog even de clubrecords overlopen,  dan zie ik dat Naudi tijdens een vorige meeting het clubrecord voor hoogspringen heeft scherp gesteld op 1m15. Verder mag de tabel met clubrecords nog worden aangepast voor Tine. Zij heeft de 80m, de 150m, het verspringen en het speerwerpen binnen onze club verbeterd voor miniemen meisjes en dit allemaal tijdens de meeting in Tongeren.
Elke keer opnieuw verbazen onze jonge atleten ons als trainers met hun prachtige resultaten. Geniet met zijn allen van jullie schoolverlof, vergeet niet af en toe te komen trainen en bekijk zeker regelmatig onze kalender, zodat we ook volgende keer jou met je prachtige resultaten kunnen vernoemen in ons verslag.

 

Verslag Gery.