De eerste week van augustus werd uitgekozen om onze tweede trainingsdriedaagse te organiseren voor onze BePuMi atleetjes.

Of het de ideale periode was wisten we niet een paar maanden vooruit. Gevolg een zestal atleetjes die wilden meedoen zijn met vakantie of jeugdkamp. Toch nog negen inschrijvingen. Onze jeugdtrainers maakten onder mekaar uit wie het kamp zou begeleiden. Sigrid maakte een prachtig gevarieerd programma op, met spel, sport, behendigheid enz…..  De weergoden beloofden eerst niet al te veel goeds voor de gekozen periode maar hoe dichterbij we kwamen hoe gunstiger de voorspellingen werden. EN……. ze hebben het gevoeld, temperaturen boven de 30 graden zorgden er voor dat Sigrid mooi met de oefeningen de schaduw op de piste volgde. Twee dagen intens oefenen met natuurlijk tijdens de middag pauze de picknick. Vrijdag de laatste dag neemt Sigrid de testjes af en krijgen de deelnemers bij het afsluiten een heus diploma. Het bestuur zorgt voor een afsluitingsmaaltijdje ( frietjes met…..)en  met drankje EN ja ook nog een geschenkje voor de deelnemers. Een selectie van de genomen foto’s volgen in de loop van ’t weekend.

Op naar volgend jaar natuurlijk waar we een bevraging bij de ouders zullen organiseren naar de beste data, om zoveel mogelijk van onze atleetjes de kans te geven deel te nemen.
Eindelijk ook de foto’s.

Verslag Rik