Gisteren vierden wij onze 20-ste verjaardag.

Tijdens de namiddag liepen wij met meer dan 50 leden, jong en oud, atleten en joggers, een symbolische run van de Warande in Diest naar onze piste in Halen. Hoe fijn en sfeervol was dat! Een 30-tal lopers namen de lijnbus op de markt in Halen om in Diest te geraken. Anderen liepen zelfs naar Diest én terug. Zeg niet dat wij niet aan het klimaat denken! 😉 De meeste jeugdatleten sloten bij de groep aan vanaf de grens tussen Diest en Halen.

Tijdens een gezellige receptie (met natuurlijk ook een woordje van onze voorzitter Rik) toastten wij op de volgende 20 jaar atletiekplezier bij onze toffe club. Nadien genoten alle ingeschreven leden van een lekkere maaltijd tijdens het jaarlijkse ledenfeest. Wij waren met meer dan 200! Nadien babbelden wij nog lang na terwijl wij genoten van een goed pintje of een heerlijk glaasje wijn. De echte atleten (!) onthielden zich natuurlijk van alcohol (ahum) want de dag nadien moest er gelopen worden op de veldloop in Pelt. En ondertussen draaide Yannick een streepje muziek. 

Tijdens de avond maakten wij ook de laureaten van ons jeugdcriterium bekend. Zij kregen een knap looptruitje en sommige jeugdatleten kregen er zelfs een mooie muts bovenop. Na het dessert huldigden wij ook nog onze kampioenen van het voorbije seizoen 2018-2019. Een dikke proficiat allemaal!

Het was echt een TOPdag voor DCLA Halen! 🙂