Naar jaarlijkse traditie organiseren we een Clubtraining op verplaatsing voor de jeugd joggers en atleten samen. Dit jaar was het net als vorig jaar aan ’t Schulens meer in Linkhout. We hadden in totaal een 60 tal inschrijvingen, want……. na de training was er douche gelegenheid en konden de deelnemers inschrijven voor een pasta buffet.
Hugo Truyers die deze omgevong kent als zijn broekzak had drie omlopen uitgetekend. Een 6 km omloop die werd gelopen door de deelnemende joggers samen met een aantal atleten die de loopsnelheid en de afstand verkozen. Johan Minten en Marijke Vandeweege (beide jogbegeleiders) namen het initiatief voor deze groep. De 11 km werden mee op sleeptouw genomen door Hugo, tot op het ogenblik dat de 16 km een extra lus deden. Jeugdtrainster Sigrid Vanden Bempt had een programma opgesteld voor de Be-Pu-Mi die ingeschreven waren. Spelletjes afgewisseld met looptraining. Nadien nog zoals een van de onderstaande foto’s laten zien een gezamelijk drankje op ’t terras van ’t Vloot, waar nadien het uitgebreid en lekkere pasta buffet werd aangevallen door de na hun training hongerige leden. Organisatoren van deze Clubtraining Mia Kinnaer en Rik Donders zagen dat het goed was. De bedoeling van deze clubtraining, met etentje, heeft als bedoeling de goede contacten van de jeugd, met ouders, de joggers, en de atleten te  behouden.
We zagen tiijdens het buffet hoe de jeugd zich samen fijn amuseerde, en er heel wat werd heen en weer gepraat tussen de leden.
Besluit: Voor herhaling vatbaar? Ja? Dan mag elk lid helpen zoeken naar een locatie voor volgend jaar, want we proberen steeds nieuwe fijne locaties te vinden. Voorwaarden zijn, 3 mogelijke verschillende omlopen, 5 km, 10 km, 15 km. En natuurlijk douche gelegenheid. En belangrijk ook nog nadien mogelijkheid tot eten en drinken. Je vindt de groep foto en trainingsfoto’s hier onder.