Yessss  voor het eerst in het bestaan van DCLA-Halen en onder impuls van jeugdtrainster  Sigrid Vanden Bempt en met Gery Rodiers die zijn schouders er mee onderzette, zijn 33 jeugdatleten op jeugdkamp. Alles werd mooi geregeld, de plaats, het programma, de jeugdtrainers die er zijn en dan deden de weergoden er nog een schepje boven op met een fantastisch weer. De kids zullen zeker veel te vertellen hebben wanneer ze straks worden opgehaald door mama/papa. Dan samen nog een afzakkertje in een nabijgelegen taverne en weer richting Halen.

Hier al enkele foto’s er volgen er zeker nog meer, met misschien korte verhaaltjes. De kids mogen via de ouders een korte bevinding formuleren en me toe mailen op rik.donders@dclahalen.be . Dan plaatsen we deze opmerkingen bij dit verslag.En de bemerkingen  komen binnen 😉

– Lena vond het superleuk, leuk gezelschap! Volgend jaar wil ze terug mee!
Ze vond het fijn dat ze geleerd heeft met startblokken te lopen.
Hier onze reactie en die van onze dochter Annemarie (benjamin).
-Annemarie vond het heel leuk! De activiteiten waren fijn, vooral het zwemmen. De kamers waren mooi, er was lekker eten en mooi weer. Annemarie kent nu iedereen die mee op weekend ging, en dat is fijn. De trainers waren super! En, belangrijk, Annemarie leerde daar hoogspringen!!
Annemarie noemt als enig minpuntje: de borden spaghetti waren te vol ?
Als ouders zagen we dat onze dochter zich reuze geamuseerd had. De trainers krijgen een dikke pluim! Volgend jaar weer op weekend?