Een zonnige maar wel frisse zondag namiddag. Er waren nog vries temperaturen in Bree en de ondergrond lag er bevroren bij.
ook de KANGOEROES kwamen aan hun trekken. Elly Rodiers en Gitte Vanbergen deden het prima. ( ik dacht nochtans een derde van DCLA-Halen bemerkt te hebben)
In totaal dus 20 jeugdatleetjes werden door trainsters Sigrid en Nele op het juiste ogenblik opgewarmd aan de start gebracht. Prima werk.
In de eerste wedstrijd was het aan Julie Segers om ons te vertegenwoordigen. Bij de tweede jaars Benjamin komt onze zeer regelmatig lopende Ebbe Cruts heel dicht bij een eerste podiumplaats. Met dezelfde tijd als de derde werd ze op de 4de plaats gerangschikt. Mila Haesevoets die al even last heeft van een groeipijnen had even gerust en kwam in haar eerste wedstrijd als 19de binnen. ( gaat binnenkort wel weer beter).

Bij de Benj jongens behaalde onze Jan Breugelmans een mooie tweede plaats dank zij een lange eindrush. Noah Paulus heeft er plezier in en hield in Bree weer een paar lopers achter hem.
De tweede jaars hadden we Daan Vandersmissen op de 15de plaats.

De pup meisjes, hier behaalde Eva Jaspers haar zoveelste 4de plaats. Ylana Dirickx kwam in deze wedstrijd als 23ste binnen. ( goed Ylana)
Dan de tweede jaars pup. Allegra Gursoy was onze vertegenwoordigster met een top 10 plaats op de 40 deelneemsters. Is prima ! !
Bij de jongens behaalden Sibe Vanbergen, Daan Rodiers en Tristan Bodson-Tombeur een 19de , 22 en 23ste plaats. One tweede jaars jongens Joren Segers deed het prima met een 7de plaats terwijl Bram  Van Eyck er nog een 22ste plek uit haalde.

De enige min meisje aanwezig was Liora Dirickx die als 18de eindigde. Terwijl Thijs Rodiers zich in z’n element voelde en als 4de eindigde  en Robin Jaaspers kwam als nr 11 ever de streep. ( prima allemaal).

Komen we bij de sen dames aan waar onze jeugdtrainster Sigrid Vanden Bempt weer ongenaakbaar was en met grote voorsprong haar 4de overwinning op rij behaalde.

Bij de Masters Heren behaalde een met rugproblemen getergde Davy Segers een toch nog mooie 4de plaats. Tom Artoos blijft het goed en regelmatig doen met in Bree een 26ste plaats. Joris Steenput  29ste eindigde dit seizoen voor het eerst voor Ivo Vandermaesen 33ste. Hij werd in Bree 2de M55.

Bij de sen heren kwam een aan z’n opbouw werkende Chiel Poffé als 13de sen over de streep.
Proficiat allemaal en op naar de volgende LCC wedstrijd op 18 december in DILSEN.

uitslag-lcc-veldloop-bree

Eerst en vooral de foto’s: Dank aan de ouders om het doorzenden er van.