Vandaag waren wij op de parkloop in het verre Dilsen volgens atletiek.nu met 46 deelnemers uit Halen en Kessel-Lo samen. Onze voorzitter en speaker van dienst Rik heeft dit getal ondertussen bevestigd dus wij noteren dit als een correcte telling. En dat terwijl een deel van onze jeugd toch in de examenperiode van Kerst zit. Top, toch?

Het was een grijze dag, zonder zon en met af en toe een beetje gemiezer. Maar wij zagen alleen maar lachende gezichten, spelende kinderen en veel kameraadschap in de buurt van ons tentje. Tijdens en na de wedstrijd zagen wij natuurlijk ook de verbetenheid, het karakter en het doorzettingsvermogen wat eigen is aan het DNA van onze club. En ja, dan mag er ook al eens een traantje weggepinkt worden, soms eentje van blijdschap, soms eentje omdat de atleet teleurgesteld is. Zo hoort het, dat is nu eenmaal competitiesport! πŸ™‚

En laten wij nu maar allemaal samen heel hard duimen dat die stomme omikronvariant geen roet in het eten gooit en dat het veldloopseizoen ook na nieuwjaar nog mag blijven doorgaan. Dan zien wij elkaar op zondag 9 januari graag terug aan de Maas, en wel in Lanaken.

Hopelijk tot dan! πŸ™‚ πŸ˜‰

PS Trainer Pol zag dat Kaat goed bezig was op haar 14de verjaardag. Proficiat, Kaat! πŸ™‚
Vader Sven kan zoon CΓ©dric niet volgen. Of toch? Toch wel leuk, zo samen lopen in dezelfde wedstrijd.
Sigrid schakelt een versnelling hoger. Lieven houdt Gitte (in de verte) in het oog en vergeet te supporteren voor zijn loopmaatje.
Jan geraakte voor de eerste keer tijdens dit winterseizoen nog eens op het podium. Sterk, Jan! Ook Sigrid en Davy en enkele atleetjes uit Leuven (Emma en Katrijn) behaalden een podiumplaats. Proficiat!

Meer foto’s vinden jullie op onze FB-pagina!

Alle andere uitslagen van onze leden vinden jullie op:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/36242/27887/

Stand LCC na veldloop Dilsen: