Op zaterdag 4 juni was er een delegatie van DCLA Halen in Alken, VM de kangeroes en de benjamins, namiddag de pupillen en de miniemen.

Saskia schreef een verslag over de voormiddag:

afspraak om 10u aan de piste in Alken. Vandaag waren er een paar nieuwe gezichten te zien bij DCLA!

10u30 start van de wedstrijd. Iedereen verzamelen en samen opwarmen. Daarna gaat de volledige groep samen van discipline naar discipline met een aantal begeleiders.

Voor de kangoeroes stond er 30m sprint, vortex werpen, hoog en 500m op het programma. Maya en Leander deden hun uiterste best en stonden goed hun mannetje. Voor Maya was alles de eerste keer, maar wat deed ze dit goed! Leander scoorde 2 persoonlijke records, dus ook voor hem was het topvoormiddag.

Ook bij de benjamins waren er nieuwe gezichten, Jens en Feline. Samen met Kobe, Lotte en Lex stond er 40m hindernissen, stoten, ver en estafette op het programma. Ook hier sneuvelden een aantal persoonlijke records en voor de nieuwelingen was het een ervaring die voor herhaling vatbaar is.

Na een mooie organisatie en prachtig weer kregen ze als afsluiter een welverdiend diploma en zak snoep. Iedereen ging moe maar voldaan naar huis en klaar voor een volgende uitdaging.

Op de URL hieronder kunnen jullie de uitslagen van de pupillen en miniemen terugvinden:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/36482/27887/

PROFICIAT aan iedereen!