De uitslagen van de LCC Avond veldloop in Sint Truiden  Uitslag LCC veldloop Sint Truiden

In Sint Truiden ging de enige avondcross door in het Speelhof, bij het begin van de wedstrijden was het nog onder een stralende winterzon. Ook onze moederclub uit Kessel-lo was er, dat maakte uiteindelijk van DCLA de club met het grootste aantal deelnemers (75) dat maakte ongeveer 15% van het totaal aantal deelnemers. 9 van de 66 podiumplaatsen werden dan ook ingenomen door DCLA atleten.

Een verslagje dan met 1 kangoeroe uit Halen onder de deelnemers Luka liep mooi in de groep mee.
Ben M: Tijdens  de eerste wedstrijd bij de jongste meisjes streed Karlijn Van Loo voor een podium plaats, het werd ei zo na een tweede plaats, maar even fier stond ze op de bronzen plaats. Voorlopig blijft ze zonder overwinning….. misschien lukt het volgende zondag in Vilvoorde tijdens het provinciaal kampioenschap. Hopelijk loopt ze daar. Onze Jana Nulens liep eveneens een goede wedstrijd met opnieuw een top 10 plaats.
Ebbe Cruts blijft de top 5 plaatsen binnen halen, (proficiat) Mano Van Heyste Rebecca Mees en mila Haesevoets blijven goed presteren.
Ben J: Jan Breugelmans deed het in St truiden wat rustiger aan maar toch nog een mooie 9de plaats. Noah Paulus en Kobe Van Wassenhove deden het eveneens voortreffelijk. Cas Vanstraelen , Daan Vandersmissen en Wout Vogels deden het alle drie prima.
Pup M:  Een 7de plaats voor Eva Jaspers en eveneens een goed resultaat voor Kaat Molders terwijl Geike Lemmens de start miste (spijtig) een volgende keer beter. Allegra Gursoy blijft de 8ste plaatsen opstapelen, ( perfect) en Maite Bellefroid kwam eveneens tevreden over de finnisch.
Pup J: Daan Rodiers en Sibe Vanbergen deden het in hun wedstrijd prima. Kjell Coopmans was in prima doen met een mooie 7de plaats Ben Kenens, Joren Segers, Stef Vandecruys en Jelle Van Wassenhove gaven zich volledig en waren tevreden
Min M: Julie Kenens was onze vertegenwoordigster met een goed resultaat.
Min J: Hier werd Robin Jaspers 6de en Thomas Dumon met Xander Burdzy waren even later ook binnen.
Cad H: Hier liep Liam Thiels (oriëntatieloper)  in ze ’n eerste veldloop een mooi resultaat als 6de.
Schol H: Ewoud Parmentier aan z’n opbouw aan ’t werken, behaalde een mooie overwinning met voorsprong en Kamiel Kaelen bracht zijn wedstrijd eveneens tot een goed einde.
Jun M: Hannah Thiels ( oriëntatie loopster) deed het prima met een 7de plaats.
Sen D: Sigrid Vanden Bempt liep op haar loopschoenen vlot van iedereen weg en bleef zo ongeslagen in ’t LCC Sigrid verdedigt DCLA volgende week in Portugal samen met de andere DCLA dames op het ECCC ( Europese kampioenschap voor Clubs)
Mas D: Jessy Beelen een zeer goede statenloopster bij de masters trad in haar eerste veldloop op, ze deed het met een mooie 5de plaats. Evy Daniëls blijft het eveneens heel voortreffelijk doen.
Mas H: Davy Segers loopt weer sterk en wist een mooie 3de plaats te verzilveren, Na Davy hadden we Tom Artoos ( ook goed bezig) Dan volgde Ivo Vandermaesen ( 1ste M55) Joris Steenput (bijna 55) eindigde niet veel achter Ivo. Kris Clijnen liep eveneens een goeie wedstrijd terwijl Kris Deferm door een voor mij onbekende reden uit de wedstrijd stapte.
Sen H: Bart Sampermans kwam z’n hoofd leeg lopen op deze veldloop, hierin slaagde hij ook. prima Bart.

Besluit: Ze hebben DCLA ( Halen) weer eens gezien in Sint Truiden, zowel wat de kwaliteit als de kwantiteit was op punt.

Op naar het Provinciaal Kampioenschap van volgende zondag in VILVOORDE, waar we opnieuw heel wat mooie prestaties mogen verwachten, tegen ander tegenstrevers, maar niemand zegt dat ze sterker zijn……. dus met volle moed naar Volvoorde 😉
Nadien is er een paar weekenden rust wat de wedstrijden betreft, tijd genoeg om ons op te laden voor de laatste wedstrijd in ’t LCC. ( Lommel 19 feb)

Info over ’t PK en Lommel volgen.

Een paar sfeer foto’s.