Ook dit weekend weer veel bedrijvigheid van onze clubleden.

De opvallendste prestatie kwam van Liesbeth Wouters ze behaalde op het Belgisch Kampioenschap een bronzen medaille op de 5000 m bij de dames W35.

Liesbeth Wouters bk 5000m

Onze jeugd was aan de slag in Genk op zaterdag, hiervan verwachten we nog foto’s en een verslagje. Link naar de uitslag http://www.atletiekclub-genk.be/#
De foto’s met dank aan Ilse.

Vrijdag avond waren heel wat van de onze in Blauberg Herselt. Tom Baets behaalde daar een mooie derde plaats in de 5 km. Tom Artoos werd in dezelfde wedstrijd 5de M35. Verder vonden we terug, Mieke Ilsbroux, Kelly valgaerts, Anita Berings, Marleen Lambeets, Viviane Van Roelen, Lutgarde Haenen en Rita Lemmens. Ludwig Poffé Op de 10 km vinden we Jos Debehets en Dora Dirix in de uitslag weer.

Zaterdag ging de Aterstaose jogging door in Tongeren De uitslag hiervan vindt je hier uitslag5km Tongeren    uitslag10km Tongeren
Luc Hermans werd 2de M55, Kris Deferm 6de M35, Ivo vandermaesen 5de M55, Jessy Beelen tweede W35, verder vinden we nog Kris Clijnen, Ludwig Poffé, in de uitslag van de 5 km vinden we Viviane Van Roelen .
Ook een paar foto’s van de podia.

Van de wedstrijd aan de Paalse plas hebben we nog niets binnen gekregen. Zodra we de uitslag hebben komt deze op de site.