Het coronavirus wint terug erg aan kracht. Gisterenavond nam de Vlaamse regering extra maatregelen om de verspreiding van dit virus in te dijken. Deze gaan vanaf vandaag vervroegd in.
Ook de sportclubs krijgen extra maatregelen opgelegd: o.a. atleten +12 jaar mogen enkel nog sporten in groepen van maximum 4 mensen en enkel als dit niet-georganiseerd is.
Na overleg met de trainers en jeugdtrainers heeft het bestuur beslist om vanaf vandaag ALLE groepstrainingen te annuleren en dit alvast t.e.m. zondag 15 november. D.w.z. dat ook de trainingen van onze -12 jarigen niet georganiseerd zullen worden. Wij nemen deze beslissing ook omdat de lagere school van Halen (en misschien zelfs ook andere lagere scholen) de voorbije dagen in de problemen gekomen is omdat verschillende personeelsleden positief getest hebben op corona. Wij willen en kunnen als club het risico op besmetting niet lopen. Wij hopen dat de ouders van de -12 jarigen dit begrijpen en ons in deze beslissing steunen.
Wij hopen op deze manier ons steentje bij te dragen om dit gevaarlijke virus in te dijken. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte wanneer wij terug toestemming krijgen van de verschillende overheden en van de VAL om opnieuw te starten met de trainingen.
Onze piste zal in deze periode toegankelijk blijven. Hou echter rekening met de huidige maatregelen: www.atletiek.be/club/clubondersteuning/corona-en-atletiek
Ondertussen wensen wij aan iedereen, zowel onze leden als niet-leden, een goede gezondheid! Tot snel! 🙂