Op donderdag 2 december kregen wij het bezoek van Sinterklaas en één van zijn Pieten. Hij sprak een tijdje met voorzitter Rik. Hij zei o.a. tegen Rik dat hij nog aan veldlopen had gedaan toen hij jong was. Straf toch! Dat is natuurlijk al wel een hele tijd geleden.

Omdat zijn spieren nu wat strammer zijn, zette hij zich onder de tribune op een bankje. Eerst kwamen alle jeugdatleten op leeftijd met hun trainer langs bij de Sint. Corona, weet je wel! Na een woordje van de Sint mochten alle atleetjes een zakje snoep nemen. Hmmm! Als de Sint langskomt mag er al eens gesnoept worden, anders snoepen atleten natuurlijk nooit. 🙂 Sinterklaas zei nog dat er dit jaar geen stoute jeugdatleten waren. Hoe fier zijn wij als club, GEEN stoute jeugdatleten, wie doet ons dat na?

Na de jeugdatleetjes waren de atleten en de trainers aan de beurt. Hoe raar het ook klinkt, sommigen hadden toch een beetje schrik van Piet. Tja, voor zij die niet altijd braaf zijn, zijn dit spannende momenten! Er ontbraken op deze training dan ook enkele atleten. Toevallig!!! 😉

Wij danken Sinterklaas voor het snoep en de lekkere speculoos! Wij zien hem graag volgend jaar terug.

Dag Sinterklaasje, dag zwarte Piet!!!!