Eindelijk! Na 2 geslaagde “coronaproof”-trainingen met onze kadetten & miniemen en een testloop van onze jogbegeleiders, heeft het bestuur gisteren het licht op groen gezet om vanaf volgende week ook de trainingen voor de volwassenen, de joggers en de andere jeugdatleten terug op te starten. Na overleg met Johan (als afgevaardigde van de joggers), met Hugo & Pol en natuurlijk ook met onze jeugdtrainers besloten wij het volgende:

– op dinsdag 9 juni beginnen de joggers er terug aan. Zij trainen op dinsdag en donderdag en vertrekken niet vanaf de piste maar wel op het Raubrandplein. Zij starten om 19u30.

– op woensdag 10 juni starten de volwassenen, junioren en scholieren. Zij trainen voorlopig op woensdag en vrijdag van 18u30 tot 19u45. Wij besloten om de volwassenen gescheiden te houden van de jeugd o.w.v. de veiligheid.

– de pupillen beginnen op donderdag 11 juni. Zij zullen voorlopig 1 keer per week (telkens op donderdag) trainen van 18u30 tot 19u45.

– de kadetten & miniemen trainen vanaf donderdag 11 juni 2 x per week, op dinsdag en donderdag, ook van 18u30 tot 19u45.

– als laatste groep zullen de benjamins en kangeroes op dinsdag 16 juni aan de beurt komen. Zij zullen (net als de pupillen) voorlopig maar 1 keer per week (telkens op dinsdag) trainen van 18u30 tot 19u45.

Al onze leden of hun ouders krijgen binnenkort een mailtje van Rik met daarin de nodige en belangrijke praktische info.

Deze planning geldt voorlopig tot het einde van deze maand. Tijdens de maanden juli en augustus kunnen/zullen wij dit eventueel opnieuw aanpassen.

Hopelijk kan iedereen zich vinden in deze voorlopige planning. Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.