Veldloop Tessenderlo (BK Masters) de uitslagen: aUitslag-2019-03-03-Veldloop-Tessenderlo
De link naar de video’s van deze veldloop: https://wp.looise-av.be/2019/03/06/687-atleten-voor-onze-9e-ren-veldloop-inclusief-belgisch-kampioenschap-masters/  even naar beneden scrollen op deze pagina van Looise AV , veel kijkgenot.

Bronzen medaille voor Davy Segers  M40. proficiat ! ! !

De weersvoorspellingen waren enkele dagen op voorhand extra slecht. Gelukkig draaide het minder extreem uit. Tijdens de jeugdreeksen waar we na een zware drukke winter nog een paar jeugd atleten aanwezig hadden was het nog nattig, Dat weerhield ze echter niet om goed te presteren.
Bent Artoos en Andries Van Loo liepen een zeer goeie wedstrijd. Andries even voor Bent uit maar naar ’t einde toe kwam Bent opzetten en eindigde mooi  als 6de terwijl Andries met een mooie prestatie als 8ste eindigde.

Karlijn Van Loo en Zsa Zsa Goeman waren onze vertegenwoordigers bij de pupillen meisjes. Beiden in goeie doen met Karlijn 2de en ZSa Zsa als 7de . Was prima.

Annika Mommaerts vededigde de rood witte kleuren bij de Pup 2008 , ze werd 14de . goed gedaan Annika.

Dan werd er overgegaan naar de Belgische kampioenschappen voor de Masters.
Joris Steenput, Ivo Vandermaesen, Daniël Luts en Rudi Vrijs  bestreden mekaar en de anderen natuurlijk  in de categorie  M55/60.
Joris bleef de hele wedstrijd op een 10 à 15 m van Ivo wat hij op ’t einde van de wedstrijd dicht liep en het kwam tot een spannende vriendenspurt. Gewonnen door Joris, gevolg een 15de en 16de plaats.  Daniël en Rudi liepen beiden een goeie wedstrijd  met in hun categorie een mooie 15de en 19de plaats.
Davy Segers, Tom Artoos en Tom Vandenbroeck  Davy streed de hele wedstrijd in podiumpositie. Hiervoor moest hij wel steeds aan max lopen. Wat hem lukte met een prachtige bronzen medaille als resultaat. Alhoewel voor de start een top 5 z’n ambitie was, met een hoop op beter. Het werd dus beter. Tom Artoos  liep een zeer standvastige cross. en was tevreden met z’n 29ste plaats bij de M40. Tom Vandenbroeck liep op karakter naar een 40ste plek bij de M40.

Ewoud Parmentier heeft er weer zin in en liep een goede wedstrijd, met slechts 4 crossen behaalde Ewoud toch een 6de plaats bij de sterk bezette juniores wedstrijd.

We behaalden weer mooie resultaten met als uitschieter de bronzen medaille van Davy. Proficiat ! ! allemaal.